Max Apartments

Max Apartments – parte din comunitatea prietenoasă a Orașului de Jos

Puteți rezerva un sejur aici.

Max Apartments sunt administrate de o echipă tânără și entuziastă care se implică cu bucurie în promovarea în afaceri a resurselor locale. De la mâncare locală, la furnizori și materiale locale, totul e gândit să vă întâmpine cu un iz de specific local, adaptat vremurilor noastre, moderne. Facem parte din aceeași entitate cu restaurantul Max-The Original iar o parte din veniturile noastre se întorc către comunitate prin Fundația Max & Marlise Schweizer.

Max Apartments este situat în Orașul de Jos al centrului istoric din Sibiu, în imediată apropiere de Piaţa Mare şi Piaţa Mică. Suntem bucuroși și mândri să promovăm și protejăm patrimoniul fostelor bresle de meșteșugari care activau în această parte a orașului și sperăm să ducem mai departe această moștenire onorând valorile vechilor meserii, precum profesionalism și dedicare. În același timp suntem parte dintr-o comunitate urbană activă și prietenoasă care oferă multe servicii celor care vizitează zona și localnicilor.

Apartamentele noastre poartă denumirile unor vechi străzi din vecinătate, fiind astfel și o invitație de a descoperi zona și de a avea o ședere plăcută. Vă așteptăm astfel pe Strada Vopsitorilor / Färbergasse, pe Strada Pielarilor / Lederergasse, pe Strada Plopilor / Schiffsbäumel și pe Strada Pietrarilor / Rosenfeld.

Apartamentele sunt concepute pentru o ședere mai lungă, toate având o chicinetă bine dotată și o cameră de zi pe lângă dormitor. Pot fi însă rezervate și pe o perioadă scurtă, fiind un bun punct de plecare într-un tur de centru istoric sau pentru o întâlnire de afaceri. Cele 4 apartamente au o suprafață între 40 și 60 mp, două din ele având canapele extensibile. Toate camerele noastre dispun de paturi matrimoniale (duble) de mărimea queen size, fiind astfel ideale pentru familii cu copiii.

Apartamentele sunt dotate cu frigider care are și un minibar contra cost. Camerele se închiriază fără mic dejun în mod uzual dar, la cerere, putem include micul dejun la una din cafenelele partenere din apropiere. Apartamentele au TV, WiFi și prin personalul nostru vă putem recomanda și diverse modalități de petrecere a timpului liber.