Viziune

Be yourself. Be original. Max – The Original.

Ne dorim să creăm experiențe culinare pentru clienții noștri prin combinarea cadrului extraordinar cu o bucătărie elegantă, proaspătă și creativă care folosește produsele regionale, acolo unde este posibil. Nu numai că dorim să ne servim clienții, dar să îi încântăm, respectând în același timp sustenabilitatea, durabilitatea și responsabilitatea noastră de a ne păstra, îngriji  și promova patrimoniul natural și cultural al Transilvaniei și Sibiului. 

Manifestul nostru referitor la viziune și valori cuprinde 10 puncte centrale care sunt în același timp și promisiunile noastre de față de clienți, colaboratori și comunitate: 

  1. O implicare profundă și un angajament consecvent. Oaspeții noștri se vor simți bine-veniți de la sosire până la plecare.
  2. Ambianța fascinantă a cadrului istoric ne distinge. Terasa noastră răspândește o atmosferă de vacanță. Fiecare vizită la noi este o experiență. 
  3. Bucătăria noastră este creativă și meticuloasă. Este înrădăcinată regional și ține cont de sezonalitatea locală. Producătorii locali joacă un rol important, iar specialitățile regionale și din alte țări îi vor surprinde oaspeții noștri. 
  4. Respectul și dezvoltarea sunt liniile directoare ale politicii noastre de personal. Creăm perspective – de jos în sus. Datorită corectitudinii și condițiilor bune suntem un angajator căutat. În același timp, oferim oportunități persoanelor cu dizabilități.
  5. Comunicarea are o funcție cheie. Interacțiunea noastră este deschisă și prietenoasă. Comunicăm cu lumea exterioară într-o manieră inteligentă și incluzivă. 
  6. Max este un loc popular de întâlnire pentru prieteni, grupuri și familii. Turiștii experimentează istoria și modernitatea în același timp. Pentru a realiza acest lucru, utilizăm întotdeauna versatilitatea locației noastre în moduri inedite și noi.   
  7. Noile concepte cu activități combinate implică parteneri, furnizori, artiști, bucătari invitați etc. și creează noi posibilități interesante.
  8. Lucrăm eficient, bine gândit și avem succes. Acest lucru ne motivează și ne confirmă calea valorilor și a politicii de afaceri.
  9. Prin sustenabilitate, conservarea patrimoniului cultural și proiecte de dezvoltare, ne aducem contribuția față de oraș și societate. 
  10. Max – The Original este o operă de artă integrală, formată din multe părți și aspecte valoroase. Vrem să creăm un loc cu o aură ce radiază mult în afara Sibiului. 

În strânsă legătură cu restaurant funcționează activează și Fundația Max & Marlise Schweizer.  Restaurantul nostru împărtășește valorile și susține obiectivele fundației care se concentrează pe o dezvoltare durabilă a tuturor părților interesate din activitatea principală: angajați, furnizori, parteneri, diverși colaboratori.