MAX & FRIENDS

Not just a restaurant. A community of people sharing the same values and dreams.

Max & Friends este despre noi. Despre oamenii care însuflețesc acest loc cu o istorie bogată și îi dau un nou sens astăzi. Max & Friends este despre comunitatea pe care o construim în jurul nostru și despre valorile pe care le împărtășim cu prietenii.

În mod concret, Max & Friends, va reprezenta o serie de evenimente și acțiuni speciale la care vrem să fim gazde bune. Vrem să ne întâlnim, să povestim și să mâncăm împreună!

Pentru început, vom găzdui diverse seri tematice axate pe două direcții: una de susținere a activităților culturale din Sibiu și regiune, iar alta, de aducere la aceeași masă a celor activi în viața economică din oraș și sudul Transilvaniei.

Mai multe informații legat de evenimentele actuale gasiti in rubrica News.

Oaspeților noștri le propunem și un sistem de fidelizare prin care le oferim diverse avantaje de a fi membrii în comunitatea noastră. Ne referim la două categorii de avantaje:

  • una legată de partea de gastronomie și modul cum dezvoltăm restaurantul. Aici includem mici degustări atunci când vom schimba meniul și avem nevoie de opinia dumneavoastră, despre acțiuni de sprijin a producătorilor locali cu care vom colabora și a căror produse le vom testa cu voi, despre informarea înaintea publicului larg despre evenimentele noastre și alte beneficii imateriale dar foarte atractive.
  • pe de altă parte vorbim și de avantaje economice cum ar fi existența unui card de reduceri

Ne bucurăm să vă întâmpinăm în cercul nostru de oaspeți fideli. Mai multe detalii despre programul nostru de fidelizare gasiti aici.

Activitatea noastră din restaurant este însoțită în mod firesc și de existența unei fundații cu scop non-profit, Fundația Max și Marlise Schweizer .

Scopul fundației este protejarea patrimoniului transilvănean și european, atât construit cât și imaterial și promovarea, reanimarea și dezvoltarea acestuia prin activități sustenabile și creative. Aceste activități trebuie să contribuie în special la dezvoltarea regiunii și să servească astfel populației locale oferindu-i perspective pe termen lung.

În cadrul evenimentelor Max & Friends vor exista des acțiuni comune cu activitatea fundației și se va colabora strâns cu comunitatea oaspeților din restaurant.