MENIU

Not just one cuisine. State of the art – cooking.

 

Meniul nostru este îndrăzneț și în același timp echilibrat. Acesta îmbină ingrediente regionale cu rețete locale, dar și internaționale și aduce în Sibiu o experiență gastronomică nouă. 

Preparatele noastre se bazează pe o calitate premium a ingredientelor folosite, aceastea fiind tot timpul proaspete și de calitate ridicată prin selecția atentă a furnziorilor cu care lucrăm. În mod frecvent utilizăm și produse locale produse exclusiv pentru restaurantul nostru.

Meniul este unul sezonal și este schimbat de patru ori pe an în funcție de anotimp. Putem astfel să ținem cont cât mai bine de ciclicitatea naturală și să ne bucurăm de abundența și gustul produselor atunci când sunt disponibile în mod firesc.

Meniul de vară este unul bogat în legume și fructe în care predomină preparatele mai ușoare și răcoritoare. Veți găsi combinații de gusturi care vă vor încânta în această perioadă a anului.

Meniul de băuturi completează în mod organic oferta noastră culinară. Selecția lor a fost gândită ca un pairing potrivit cu preparatele noastre cât și ca băuturi pentru o seară relaxată fără servirea mesei.

La selectarea vinurilor, am avut grijă să avem o ofertă bine echilibrată și să oferim o variantă regională sau românească pentru fiecare tip de vin. Astfel, majoritatea vinurilor noastre provin din România, dar oferim și vinuri din Republica Moldova, Italia, Germania, Austria, dar și America de Sud. O altă caracteristică specială a listei noastre de vinuri este că oferim în total 12 vinuri deschise. Cu aceasta am dori să oferim clienților noștri posibilitatea să deguste și vinuri de înaltă calitate.