gr. |
RON |
|
BIFTEC TARTAR DIN VITĂ ANGUS CU INGHETATA DE MUSTAR SI SFECLA ROSIE | 250 | 54 |
CARTOFI DULCI CU SOS ȘI BRUNOISE DE MANGO | 250 | 34 |
CREVEȚI CU USTUROI, CHILLI ȘI MANGO | 370 | 54 |
CIORBĂ DE VĂCUȚĂ | 350 | 21 |
SUPĂ CREMĂ DE ARDEI COPȚI CU TELEMEA MATURATĂ | 350 | 24 |
SALATĂ CAESAR CU CROCHETE DE PUI | 400 | 39 |
MAX-POKÉ – SALATĂ CU SOMON, ROȘII ȘI AVOCADO | 350 | 42 |
TAGLIATELLE DE CASĂ CU RAGU BOLOGNESE | 400 | 39 |
PASTE DE CASĂ CU FRUCTE DE MARE ȘI SOS NAPOLITAN | 400 | 49 |
PASTE DE CASĂ CU SOMON ȘI SPARANGHEL | 400 | 49 |
LASAGNA DE CASĂ CU SALATĂ VERDE | 400 | 46 |
RISOTTO DE SEZON | 400 | 38 |
PAVLOVA CU ZMEURĂ ȘI CĂPȘUNI | 200 | 29 |
CRÈME BRÛLÉE | 250 | 27 |
BROWNIE CU ZMEURĂ | 250 | 25 |
TARTĂ MAX CU NUCĂ ȘI CARAMEL MICĂ | 90 | 15 |
TARTĂ MAX CU NUCĂ ȘI CARAMEL MARE | 150 | 22 |
CHEESE CAKE CU FRUCTE DE PĂDURE | 250 | 25 |
ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ VANILIE | 60 | 12 |
PASTE CU SOS DE ROȘII NAPOLITAN | 250 | 19 |
PASTE CU SOS ALB | 250 | 19 |
CHICKEN NUGGETS ȘI CARTOFI PRĂJIȚI | 250 | 28 |
ȘNIȚEL DE PUI CU PIURE DE CARTOFI | 250 | 28 |
ANTRICOT DE VITĂ ANGUS ȘI UNT CU VERDEȚURI | 350 | 129 |
MUȘCHI DE VITĂ ANGUS ȘI UNT CU VERDEȚURI | 350 | 129 |
COTLET DE PORC ȘI UNT CU VERDEȚURI | 300 | 62 |
PIEPT DE PUI ȘI UNT CU VERDEȚURI | 300 | 52 |
MIX DE VITA / PORC / PUI ȘI UNT CU VERDEȚURI (DOUĂ PERSOANE) | 650 | 169 |
CARTOFI PRĂJIȚI DE CASĂ | 200 | 15 |
CARTOFI DULCI PRĂJIȚI | 200 | 17 |
PIURE DE CARTOFI | 200 | 15 |
CARTOFI LA CUPTOR | 200 | 15 |
SPARANGHEL | 150 | 19 |
PIURE DE CARTOFI CU TRUFE | 200 | 15 |
LEGUME LA GRĂTAR | 200 | 15 |
PIURE DE ȚELINĂ | 200 | 15 |
SFECLĂ ROȘIE LA CUPTOR CU HREAN ȘI PĂTRUNJEL | 200 | 15 |
RISOTTO DE SEZON | 200 | 19 |
SALATĂ ASORTATĂ | 200 | 17 |
SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE | 200 | 17 |
SALATĂ VERDE | 200 | 17 |
SOS CU TRUFE | 50 | 10 |
SOS DE USTUROI | 50 | 10 |
SOS DE TARTAR | 50 | 10 |
SOS DE BRÂNZĂ | 50 | 10 |
UNT CU USTUROI | 50 | 10 |
SOS MIX DE PIPER | 50 | 10 |
UNT CU VERDEȚURI | 50 | 10 |
STEAK DE CONOPIDĂ CU PIURE DE NĂUT ȘI SOS DE VERDEȚURI | 450 | 45 |
CAMEMBERT CU FREGOLA, ARDEI COPT ȘI CIUPIERCI PORTOBELLO | 350 | 45 |
FILE DE PĂSTRĂV CU RISOTTO DE CIUPERCI, LĂMAIE ȘI SOS DE USTUROI | 450 | 59 |
CALCAN CU SOLZI DE CARTOFI PE PAT DE SPANAC TRUFAT SI REDUCTIE FINA DE UNT (BEURRE BLANC) | 450 | 84 |
SOMON CU SPARANGHEL, SOS DE CAVIAR ȘI SALATĂ VERDE | 400 | 68 |
CARACATIȚĂ LA GRATAR CU CARTOFI COPȚI ȘI DRESSING DE USTUROI | 350 | 119 |
PIEPT DE PUI CU TRUFE ȘI PIURE DIN CARTOFI | 450 | 59 |
PIEPT DE RAȚĂ CU PIURE DE ȚELINĂ ȘI SOS DE FRUCTE DE PADURE | 500 | 69 |
MUSCHIULET DE PORC SOUS-VIDE CU PIURE DE MORCOVI, ZUCCHINI LA GRATAR SI SOS CU GORGONZOLA | 450 | 68 |
ȘNIȚEL DE VITĂ CU SALATĂ DE CARTOFI ORIENTALI | 450 | 53 |
MUȘCHI DE VITĂ ANGUS CU SFECLĂ ROȘIE, BABY SPANAC ȘI SOS DEMI-GLACE CU SEMINȚE DE MUȘTAR | 500 | 129 |
MIEL CU VÂNĂTĂ, ARDEI COPȚI ȘI SOS DE IAURT | 500 | 93 |