Program de loializare

Max & Friends – programul nostru de loializare

Max & Friends este o alianță de companii care împărtășesc aceleași valori. Printr-un program de loializare comun, companiile membre Max & Friends acorda reciproc clienților membrilor beneficii în baza unui card de fidelilate.

Concret, programul de loializare pentru clientii Max – The Original ofera reduceri la toate mancarurile, bauturile, la apartamente inchiriate si la evenimente in functie de nivelul de fidelitate al clientului, prioritate la rezervarea meselor, la inscrierea la evenimente, abonarea la newsletter-ul nostru si informarea membrilor despre noutatile si evenimentele Max & Friends.

Cardurile Max & Friends au fost gandite pentru trei nivele de loialitate care ofera reducerea aferenta nivelului de loialitate la fiecare nota de plata a clientului:

MAX & FRIENDS CARD – acordă un discount de 3%

MAX & FRIENDS SILVER CARD – acordă un discount de 5%

MAX & FRIENDS GOLD CARD – acordă un discount de 10%

 

Hai și tu în comunitatea Max & Friends!

Oricine se poate înscrie in primul nivel de loialitate, trebuie doar sa completeze datele personale in formularul de mai jos sau sa vina in restaurantul nostru si sa completeze datele fizic, pe flyer-ul nostru. Pentru mai multe detalii legat, va rugam sa consultati regulamentul complet al programului de loializare aici.

  Accept folosire date personale

  Doresc să primesc newsletter

   

   

  Companii membre Max & Friends

  Pe lângă restaurantul Max – The Original, din alianta Max & Friends fac parte inca trei companii care impartasesc aceeasi viziune si valori:

  Max Development – este o companie solidă cu rădăcini elvețiene, seriozitate germană și antreprenori locali selectați, activă exclusiv în segmentul construcțiilor de calitate.

  Herlan & Associates – este o companie ce are scopul de a oferi servicii de contabilitate, financiar-contabile și consultanță fiscală, care aduc cu adevărat o valoare adăugată întreprinderii, în conformitate cu normele de calitate ale UE.

  Solid Construct – este o companie de constructii, cunoscuta pentru calitatea superioara a lucrarilor executate, fie ca este vorba despre proiecte de constructii noi cat si proiecte de restaurare si reabilitare.