Restaurant

Be yourself. Be original. Max – The Original.

Max – The Original este un restaurant nou, deschis în august 2020, aflat în una din clădirile emblematice pentru orașul Sibiu.

Vrem ca restaurantul nostru să fie un loc bogat în amintiri pentru prieteni, familii, parteneri de afaceri și vizitatori, un loc unde le place să se întâlnească și să se simtă în largul lor. Max – The Original trebuie să fie o operă de artă integrală, formată din multe părți valoroase și care să încurajeze oamenii să își descopere propria lor originalitate.

Restaurantul poartă prenumele unuia din co-proprietarii afacerii, domnul Max Schweizer, un cetățean elvețian îndrăgostit de orașul Sibiu, patrimoniul transilvănean, istoria regiunii și a clădirii care ne găzduiește. În același timp, restaurantul Max – The Original întruchipează valorile și viziunea domnului Max Schweizer și al echipei de care este acum administrat.

Istoria modernă a imobilului de pe strada Ocnei 22 începe acum 15 ani când a fost finalizată prima renovare și deschis un local cu specific elvețian. Clădirea gotică cu o vechime de 550 de ani, situată în Orașul de Jos al centrului istoric oferă o atmosfera unică prin interioarele atent renovate și mobilate cu bun gust.